Ну, дорога, проходь в ту ж кімнату, а я зараз. Я для тебе дечого вже підібрала. Поспішати не будемо, але і размусолівать теж сенсу немає. Сьогодні у нас день пошуку і відкриттів, - привітала мене Троянда на наступний день в бутіку.
Я зайшла за ширму, скинула з себе все і залишилася в трусах і ліфчику, але не через стиснення. Згадавши вчорашнє, у мене чомусь з'явилося бажання, щоб це знову зробила Роза. "Боже, та я лесбіянка!", - Раптом блискавично підказало мені свідомість.
Можливо, щось там перемкнулася, і я стояла в центрі дзеркал, розглядаючи із захопленням свої численні відображення, навіть трохи збуджуючись від виду власних форм і, звичайно ж, від виду цих двох, хоча і прикритих поки тканиною, грандіозних пагорбів.
-Та ти знову за своє! - Гнівно й на підвищеній інтонації дівчата голи відчеканив Роза, заходячи в кімнату.
-Хочеш, щоб я стала твоєю служкою і сама тебе розділу? - Вже тихіше, але з ще більш сталевими нотками в голосі запитала Троянда.
Я не відповіла, але тільки злегка посміхнулася і продовжувала стояти, впершись праву руку в стегно. Моє гордовито поведінка здалося їй викликає і Роза цей виклик відразу ж прийняла, а тому підійшла до мене впритул. Усе ще наївно чекаючи компліментів і домовленостей, я стояла, не міняючи пози.
-А ну-ка повернись задом, дура! - Раптом крикнула вона і, схопивши мене за лікоть, різко повернувши до себе спиною.
Я сторопіла! Такий сценарій розвитку подій ну ніяк мною не сподівання