З того, що відбулося моє свідомості (швидше за все через страх) зафіксувало те, що голки, що стирчать від вібратора в усі сторони були м'якими і гнучкими.
-Ну от, дура - третина мого друга твоя сосалка вже з'їла, тому не рипайся, а то одне різкий рух і жопу собі порвешь. Будеш покірною - ще й задоволення отримаєш, - сказала вона, взяла мене за волосся і почала поволі піднімати в позу "раком".
Мені було боляче і прикро від того, що мене так просто використовують дівчата фото 16 років голі куди хочуть як якусь повію. Моя киска вже була готова, з неї текло по внутрішній стороні ляжек, а тут таке ... А найголовніше, що мене ще ніколи туди ніхто не мав, хоча мій хлопець і намагався кілька разів донести до моєї свідомості, що це здорово.
-Тепер розслабся і роби так, як буд-то ти хочеш покакати. Дихай глибше, а спробуєш, корова, бути впертою ослиці, то я тобі так всажу, що баньки в стінку влепяться, - шантажувала мене стерво.
А що мені було робити?! Вона насадила мене дупою як на рожен. Моє волосся як віжки були у неї в руці і вона могла цілком здійснити свою загрозу. Я почала тужитися. Вона випустила одну мою половинку і в цій руці у неї виявився якийсь крем.
-Зараз трошки змажемо, - солодко видихнула вона і просунула мені в анус ще й свій палець, рясно змащений кремом. Роза засовувала його туди кілька разів і потім, коли їй здалося, що все досить пристойно змазане взяла мене руками за обидві половинки зади.
-Ну - почнемо!
Повільно, з якимось захопленням і з садистською посмішку