Ух, бля, і гарна ж, курва! Дай-но мені їх в руки, а то вже з вчорашнього дня пом'яти їх мрію. Таке багатство, та не обсмоктали і не облапано ...
Вона навалилася на мене всім тілом, взяла мої сиськи в руки і почала тепер вже планомірно тягнути за них мою дупу на свій кактус. Я в міру тужілась, ніж розслабляла свій анус (тут Роза була права), а також намагалася направляти повільне руху вібратора у своїй прямій кишці, щоб він не впирався головкою в стінку. Роза, лежачи у мене на спині, збуджено дихала мені в шию і, то тягнула повільно на свої стегна за цицьки мій зад, а то переставала тягнути і навпаки - майже витягала з мене предмет. Робила вона це повільно, але поступово засовувала його все глибше і глибше. І ось, її голитися налисо лобок, зустрівся з половинками моєї попи.Она ще раз повільно і на повну довжину вийняла вібратор фото голі дівчата 18 років з мене і також поволі його потім запровадила, але вже притягнувши мене з такою силою, що "розплющила" обидві половинки, а вібратор , з усіма голками, по самі його силіконові яйця, зник у мене в прямій кишці. Грудей вона мені дотягла майже до пупка і так їх стискала, що соски стали ще здоровішими і придбали якийсь синюшний відтінок. Але далі було і того пущі.
-Кайф! Поскакали, блядіна, - заверещала Роза і раптом сильно совала стегнами, не випускаючи моїх цицьок з рук. Пряма кишка моя просто палала, а обличчя спотворила гримаса, яка доставляла цієї сукі ще більшу насолоду. Вона щось ще верещала і матюкається, від чого мої ніжні вушка педагогічні просто згорталися в трубочку. І ось вона засмикалась, насадила мене так, що лобок її просто зім'яв мені дупу і, схопивши мене за плечі, почала кусати за шию і, в такт цієї тремтіння, голосно сопіти мені у вухо. Вона кінчала. Кінчала довго, при цьому дряпалася, часом знову матюкалися, потужна тремтіння стрясала все її тіло і, нарешті, обм'якла на мені. Здушивши мені сиськи мертвою хваткою своїми чіпкими пальцями вона лежала на мені, сопіла у вухо і знову матюкалися.
піськи голі дівочі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-01 23:42:10
Страница: 1