Тут і моє терпіння лопнуло.
-Вийми кактус із дупи, тварюка, - сказала я грізно і спробувала її з себе скинути. Те, чим вона мені загрожувала, вже трапилося в найгіршому вигляді, і боятися мені було більше нічого.
-Ах, як ти заговорила, мила, - заворкотіла Роза.
-Ну чому ж відразу-то так не можна було, - продовжувала вона, - а все суцільні сюсюкання непіханной Цьолко. Я вже сумніватися в тобі початку, а ти, виявляється, мене цілком розумієш.
І тут ... я знову потекла. Я збудилася до несамовитості. Вона торкнула якісь невідомі струни моєї натури.
-Ти пиздить моєї зайнятися обіцяла - так роби. Та вийми ти свій кактус з моєї дупи, - заверещала я вже на цей раз.
Вона встала з мене, обережно вийняла фалоімітатор у мене з ануса і втомлено подибала за ту ж двері. Вийшла вже зі знайомим мені предметом і з ще одним, але ... він був майже в два рази довше і товщі.
-Ляжь на спинку, мила і розставити ніжки, - її голос звучав надзвичайно ласкаво.
Я лягла на спину, взяла свої ноги під фото голі дівчата 17 років колінами, розвела їх, облизав язичком губи і, закривши очі, почала чекати. І тут моїх губ торкнулося щось пружне і характерний запах жіночих соків вдарило мені в ніс. Я облизав язиком її статеві губи, розсунула їх і занурила мова в підставлену мені піхву. Вона майже сиділа на моєму обличчі.
-Не забувай про мою жопки, мила, - знову промурликала Роза і я відчула, як мені став розсовувати статеві губи той - другий, який товщі і довше.
Вона не стала так церемонитися з моєю кицькою як з анусом, а просто стала робити поступальні рухи на всю довжину мого нового "друга". Я відшукала язиком клітор і стала смоктати його, водити по ньому язичком, прицмокуючи і постогнуючи від задоволення. Часом мовою я знаходила Розін пружний сфінктер і лизала його, катуючи
пляж видео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-01 23:43:50
Страница: 1