проникнути всередину.
- Ось тепер можна і кактус в жопу, - простогнала я Розі, на секунду відірвавшись від її ануса.
- Тримай, сучка, - відповіла вона і з силою встромила мого колишнього знайомого мені у зад.
-Ух, як ти вся вивертає, - констатувала Роза, почавши рухати великим і маленьким в протифазі. Один залазив мені в зад у той час, як інший вилазив у мене з піхви, а потім навпаки. Роза почала нарощувати темп.
Тут і зі мною сталося щось не зрозуміле. Я впала в якийсь транс, не відчуваючи нічого, крім піхви, дупи і жіночих соків у мене на губах і на обличчі. Потім я, здається, щось кричала і теж брудно матюкалися, а потім ... потім я відчула такий оргазм, що в очах у мене помутилося і я на хвилину-другу просто вимкнулася ...
Прокинулася я від того, що Роза смоктала і фото голі дівчата 15 років  прикушуйте мій лівий сосок. Я підняла голову, повернулася на лівий бік, взяла свою ліву груди в руку й почала як би "годувати" її також, як годують грудних дітей. Вона присмоктуються і прицмокував, а іноді намагалася повністю всмоктати мою цицьку, наскільки вистачало рота. Я знову почала збуджуватися і в мені початок прокидатися бажання зробити щось незвичайне.
-Усміхатися, кажеш, змусили? - Нагадала я Розе її слова і схопила її різко за волосся.
-Ну давай перевіримо, як ти посміхнулись, - сказала я й витягла з силою зі своєї кицьки великий фалоіммітатор. Одним різким рухом я перевернула Розу на живіт, витягла у себе з заду "маленького друга", скочила на неї зверху і з усього розмаху відкритою долонею дала їй ляпаса.
-За що, Маша!? - Заболіла принижено Роза і на губі у неї з'явилася кров
Я злізла з неї, знову взяла за волосся і, з силою рвонувши на себе, поставила її в відому мені позицію.