Стій на рак, блядь, а то щас ще в'ебу! - Заволала я і штовхнула для переконливості мою недавню і чомусь покірну кривдницю під зад.
Тепер і вона стояла в тій же позі. Ох, як вона була гарна! Вся підтягнута, з відмінною фігурою, вузькою талією і акуратними статевими органами. І попка і киска були як у п'ятнадцятирічної дівчинки. На секунду я стала сумніватися в можливості своїх намірів, але, згадавши як вона зі мною поступила і в що перетворила акт піднесеної жіночої любові, як використовувала своє до неї довіру, тут же ще більше в них зміцнилася. Я підійшла до неї з голови.
-Встань на лікті, сильніше розсунемо ноги і котрі повигнивали жопу, мерзота, - сказала я зі звірячими і зовсім не удаваною нотками в голосі. Вона корилась і я скористалася цим для того, щоб затиснути її шию між своїх ляжек. Я лягла на неї, пограла грубо з її грудьми, плюнула їй на сфінктер і взялася за пластикового монстра. Потім приставила цю штуку голівкою до її заду, взявшись за нього обома руками і посильний стиснувши Розіну голову своїми стегнами.
-Отже - посмішку! -Гримнув я і з усіх сил рвонула член на себе, тим самим по саме підставу увігнав їй в пряму кишку це чудовисько.
-Ооох ..., - тільки й вирвалось у Троянди.
-Стояти, сука, як стояла - це ще не все, - розпалювався я в садистським угарі, - зараз найцікавіше почнеться.
Я з силою повністю висмикнула фалос з її вже розтягнутій дірки і з розмаху обома руками встромила його на колишнє місце. Вона почала намагатися вивільнити голову з моїх ляжек, але я як важелем цим пластиковим хуем стала рухати і обертати в її нутрощах, не даючи її дупі задкувати.
-До такого твої перші коханці не здогадалися мабуть, - с'ехіднічала я і знову висмикнула, розмахнулася і всадила його їй у жопу. Мій сік потік у Троянди по шиї. З кожним ривком я збуджувалася все сильніше.
-На, - в черговий раз дісталося її чарівною дупі. Це була вже не та акуратненько попочку дівчинки, а зяюча діра, в яку я плював іноді і знову ж таки все знову і знову всаджує з розмаху елдафон. Сиськи мої, відтягнуті Розою шльопали їй по спині і мене по животі, волосся в мене розпатлалося, фото голі дівчата 16 років а я все продовжувала й продовжувала. І тут знову свіжа ідея відвідала мене.
-Ну постій так ще трошечки, Розочка. Зараз буде найприємніше, - тепер вже заворкотіла я і випустила її голову з своїх ляжек. Було таке відчуття, що вона вже ні на що не реагувала, а тільки глухо мукала, проте стоїчно продовжувала стояти в позі "раком". "А може їй це подобається? Може вона цього і добивалася "- раптом прийшла мені ідея." Ну тоді доведеться продовжити "- резонно вирішила я і підійшла до її роззявлені дупі. Я склала праву долоню човником, кілька разів плюнула на неї і почала, роблячи хвильові руху пензлем, занурювати її в Розіну пряму кишку. Поки розширювався сфінктер справа йшла туго і Роза навіть спробувала податися вперед, але взявши її за волосся я припинила цей рух і стала з силою натягувати все її тіло собі на руку. Коли сфінктер був пройдений і пензель опинилася в прямій кишці, то справа пішла краще. До третини ліктя рука була у Троянди в шлунку. Стиснувши долоню в кулак я стала їм легенько рухати і обертати. Надавав їй на клітор, послюнявленним перш пальцем, я почала обертання і фрикції у неї в
молоденькі попки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-01 23:51:27
Страница: 1