прямій кишці. І тут її очі стали млосними, язичок злегка вивалився і вона застогнала.
-Я люблю тебе, Машенько! Я люблю тебе .... ще ... ось так ... аааа, - стогнала Роза.
І тут все тіло її стислося, сфінктер здавив моє зап'ястя дужче й вона затряслася в сильному оргазмі ...
Потім ми лежали обнявшись прям на фото голі дівчата 13 років підлозі серед дзеркал, цілувалися, говорили один одному на вушко всяку нісенітницю, нерозумно сміялися, гладили і лизали один одного у всіх місцях, коротше - віддавалися розпусті, який я боялася собі дозволити навіть у своїх найсміливіших фантазіях.
Потім я міряла трусики, ліфчики, пояси, сукні, туфлі ... усього не перелічити, та так довго, що стала від цього втомлюватися. Роза згребла в оберемок зняті мною речі і кудись їх забрала.
-Все, дурепа, - почалася тепер у тебе друга життя. Все, що твоє ганчір'я я викинула і крутись як хочеш тепер з тим, що я для тебе вибрала, - поставила вона мене перед фактом, коли повернулася.
Я корилася і стала одягатися. Одягла трусики-стринг з мікрофібри, білі панчохи, з широкою ажурною гумкою і широкий еластичний пояс для панчіх, який щільно обхопив мою талію і стегна. Ліфчик мені порадила Роза. Це був підтримує білий ліфчик, який тільки приховав мої соски у своєму мереживі і грудей лежали на ньому як на поличці (для непосвячених - балконірованіе). Роза підійшла до мене, провела рукою по шиї до вуха і по скроні, зібрала всі мої волосся до себе на долоню, перекинула їх на протилежну сторону і закріпила двома шпильками з такою легкістю створену зачіску.