Подивись тепер на себе, - сказала вона мені, - як?
-Вже дуже болить попка, - c'язвіла я, чмокнув при це Розу в носик.
-Чи тобі скаржитися, Машенька? Ось вже я себе відчуваю як буд-то на палю мене садили. Ну ти й садистка, - ласкаво пробелькотіла Роза, поклавши голову мені на плече.
-Вчителі хороші попадатися почали, - вторив я їй, погладжуючи її чарівне вушко.
У цих кругових дзеркалах я тепер не впізнавала себе. Мій вигляд був розкішний. Ті, кого я бачила в запропонованому Розою журналі здавалися якимись не натуральними гумовими ляльками. А тут було все - високі ноги, розкішні стегна, вузька талія і нарешті-то те, про що я в таких подробицях пишу - груди. Вона видавалася, дотримуємося ліфчиків, двома м'ячами. При рухах хвилююче колихалася, а якщо нагнутися, то намагалася вирватися на свободу, показуючи з-під білого мережива великі, але правильної форми соски.
-Думаю, що ось це плаття як раз буде зараз доречно, ну і ... ці ось туфлі, - клопоталася Роза, подаючи мені темно-сіре непрозоре платті з поясом і коробку з туфлями на середньому каблуці.
-Все - моя місія завершена. Усе колись фото голі дівчата 13 років закінчується. Якщо знадоблюся або чогось захочеться, то заходь знову або телефонуй мені прямо додому, - сказала вона сумно. Очі її були на мокрому місці.
-Звичайно, Розочка, звичайно, - відповіла я.
Я обняла її, притисла як до подушки до своєї великої грудей, притягнула рукою за потилицю і губи мої з'єдналися з її губами. Ми цілувалися глибоко і чуттєво, як буд-то бачилися востаннє. Я розуміла: те, що між нами сталося вже вдруге не повторитися. Все інше буде гра, яка не має такої підживлення страху, яка була в цей раз. Я вірила тепер їй, а вона вірила мені і в цьому ми повністю збігалися.
Ми бачилися з Розою ще кілька разів. Ми лягали в ліжко, займалися любов'ю, але ... все перегоріло в першу ж зустріч. Тоді ми один одного просто спалили і все, що нам залишалося - це жалюгідне лицемірство та гра, від якої не було задоволення ні їй ні мені. Потім наші зустрічі припинилися. Але я залишаюся вдячна їй за притягальний світ пороку, який вона мені оголила, за стиль і яскравість, якими вона мене нагородила. Будь щаслива, моя кривдниця, мій прекрасний демон-спокусник ...