Те, що намагалося вторгнутися в Наташкін зад перевершувало всі мої уявлення про чоловічу статевому члені. Це скоріше була якась недорощеная анаконда: смагляве-коричнева, з виступаючими венами і величезною рожевої головою. Наташка стояла на колінах, широко розтягнувши собі зад і прогнув спину, за вуха її тримав смаглявий араб і тягнув її рот на свій, майже таких же розмірів орган.
-Ахх ... оххх ... бляньдінька ..., - хтиво видавав він гортанні гарчання звуки.
Наташкіни очі були на викотив, вона давілась, дихання малолітні дівчата голи було важким і плутаним, вени на почервонілий шиї надулися, а з кутиків рота прямо на розкішний килим витягувалися як бурулька густа жирна слина. Здорові як дині Наташкіни грудей від потужних поштовхів бовталися і шльопали по килиму і по животу господині. Волосся, спочатку зібрані в кокетливу косичку, розпатлалося і вся "зачіска" тепер являла собою копу, що з'їхала кудись набік.
Той, що був позаду (його звали Ахмед), направляючи смагляву дубину рукою, все ж таки з великим напругою продавив здорову головку в сфінктер, досить заіржав і, маючи намір продовжити задоволення, взяв Наташку своїми величезними волохатими лапищами за обидві половинки апетитною білої зади.
-Хххааа ..., - вирвалось з могутньою грудей Ахмеда і його чорні яйця навідліг ляснув по Наташкіним статевих губ. Знаряддя різко і повністю увійшло в зад. Наташка завила, схопила судорожно руками за сідниці свого переднього "кривдника", її тіло вигнулася, а з очей полилися струмками сльози. Араби ж з силою рушили стегнами назустріч один одному, садить свою жертву на дві величезні елди як курку на гриль, і почали фрикції ...
Мій світ звалився! Всі мої уявлення про любов, насолоду і відносно підлог перекинулися. Я стояла напівгола в кутку і тремтіла. Наташку Драла. Дерли смачно і моторошно - з гиканням, ляпасами, незрозумілими нам обом скоромовками на їх мові, хтиво розтягуючи роти в сліпучих білозубі посмішки.