Олексій ж Володимирович таким чином зробив свою справу чудово. Тепер я пишалася своїм тілом, а те, що викликало у мене сором тепер стало засобом переваги над тими у кого вона мала або ж взагалі відсутній.
До речі саме через це "кошти переваги" я і познайомилася з Наталією.
Як-то влітку я без праці проводила час на одному з пляжів під Петербургом, завбачливо одягнувши аж ніяк не найбільш відкритий купальник. До того часу я вже достатньо фото голі дівчата 11 років тривалий час відвідувала тренажерні зали, салони макіяжу і цілком навчилася стежити за собою і своїм тілом. Варто було ж мені десь хоч якось оголитися, то з усіх сторін у мене влипає численні погляди пузатих женатіков, яких тільки це, мабуть, і могло відірвати від пляшки "Балтики № 3" або не визначилися по життю тусующіхся тіннейджеров, а також Кося під інтелігентів невдах і інших візуальних поклонника. Деякі все ж таки іноді підходили і, гублячись у вигуках, намагалися-таки завести знайомство. Ах, милі мої баби! Так як же в людському стаді всі перекошене, та не справедливо! Ті, кому природа дала силу, красу і здоров'я і ті, хто так привабливий просто як особина чоловічої статі, поч
дружина змінює чоловікові
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-01 23:56:27
Страница: 1