йому-то в кращому випадку говорили банальщину, відпускали плоскі жарти, а то й просто - мовчки смолили поруч сигарету за сигаретою, часом відпускаючи "вагомі" зауваження про майбутню погоду або намагалися підтримати розмову зі мною на тему "частоти відвідування мною даного громадського місця" . Або ж дурна я зовсім, що не навчилася жити з розсунутими ногами, керуючись (ну хоч зрідка) лише бажанням хтивої самиці?! А як же іноді хотілося!
Не скажу, що все так було безнадійно і безперервно, але ... планка, виставлена мною протилежної статі, з так і залишилася не досягнутою. Ну, да ладно!
Поступово мені почало все це набридати і я занурилася в вічний процес самоосвіти й самовдосконалення. У подібні ж місцях воліла носити "наряди" скромніші. В один із спекотних липневих днів я і побачила Наталю.
Вона стояла заклавши руки за потилицю і підставивши обличчя сонцю. Зростанням вона здається була трохи нижче мене. Виточена постать, жіночні стегна, плавно переходили у вузьку талію, високі ноги без натяку на целюліт, граціозна шия. Пишні біляве волосся як водоспад спадали на плечі. Вона стояла, заплющивши очі, піднявши на лоб сонцезахисні окуляри. Маленькі трусики купальника були підняті на стегнах до талії, від чого її фігура  вигравала ще більше. Шкіра була рівна, майже без родимок, рівні жіночні риси обличчя з маленьким загостреним носиком, тонкими губами,голі дівчата 14 років  кокетливо підведеними рожевою помадою перламутровою, акуратненькі вушка з золотими сережками. Але те, що нас ріднило - це груди. Чашки не дуже скромного ліфчика підпирали дві дині, які (ну може тільки на розмір) поступалися моїм. За щільними чашками ліфчика не можна було розібрати форму сосків, але грандіозність цих округлостей основній своїй масою здіймалась поверх ліфчика й іноді колихалася, коли дівчина поверталася в полоборота в ту або іншу сторону. Я постелила покривало неподалік, лягла на живіт і, надівши сонцезахисні окуляри стала спостерігати за нею. Трусики у неї були не стринг, але виглядали однаково як два лоскуточка, які спереду трикутником сходили на "ні" на стегнах, а ззаду навіть розріз апетитною попки приховували не повністю. Мені дуже сподобалися дві маленькі ямочки у верхній її частині. Плечі дівчини були жіночні, без випирають кісток і ще мені сподобався животик, який не прилипав до хребта як у хорта собаки, але трохи виступав над трусиками. Його якось мимоволі хотілося погладити і пом'яти.