його, - я теж перейшла c нею на "ти".
Так, як народу на пляжі залишалося зовсім небагато, то, мені в голову прийшла одна хуліганська ідея. Пояснювати їй як і чому я так довго не відводила очей саме від неї мені було лінь. "Ну то й хай собі", - подумала я. "Розтлумачить все собі сама, якщо не повна дура".
З цією думкою я піднялася в повний ріст, відкинула назад волосся та двома руками різко зняла з себе через голову топ мого пляжного костюма. Сиськи важко вивалилися на свободу, заколихались, а прим'яті соски почали набувати горизонтальне і трохи розкосі в сторони становище. Від несподіванки вона дивилася на мої груди і, намагаючись оволодіти собою, приставивши до горла великий і вказівний пальці лівої руки, праву простягнула мені:
-Наташа, - хрипко видавила вона з себе.
-Дуже приємно! Марія, - відповідала я, ніжно потиснувши пальчики простягнутою мені руки.
-Попереджати ж треба, люба моя.
Вона стала поступово збиратися з думками, не відриваючи, проте, погляду від мого скарби.
-Який розмір носиш, Маш? - З посмішкою і з інтонацією захоплення, але поки що також хрипко спитала мене вона.
-Одинадцятий. А в тебе який?
-Десятий. Проте вдалося нам, схоже, в житті неможливе. Сильно липнуть?
- Ну ..., якщо вивалюють як ти на загальний огляд, то вже не менше, ніж до тебе.
-Хоч би з ввічливості, сволочі, спершу в очі дивилися, а то ж норовлять прям очима "кнопки" у зворотний бік вм'ятий, - засміялася Наталя, поступово набуваючи голос.
- Ну вже прям так і "кнопки", - посміхнулася я, приймаючи її гру, - нашими "кнопками" можна номер набрати на дисковому телефоні ...
Ось таку нісенітницю ми і говорили один одному хвилин десять. Я стояла в одних трусах, чомусь зовсім не соромлячись Наталі. Мені було легко з нею, а самотність, народжене моїм же зарозумілістю, покинуло мене, залишивши місце радості спілкування з цією грудастих блондинкою.
-Ну добре, Зачехляйся, - Наталія шкодливого посміхнулася і поволі ляснув мене долонькою по правій циці, - підемо посидимо де-небудь.
Того вечора ми довго сиділи в першому-ліпшому нам шинку. Пили якесь червоне солодке вино і говорили, говорили, говорили ... Нарешті я попливла від випитого і запропонувала їй поїхати до мене. Будинки, з останніх сил прийнявши душ, вона повалилася, не знімаючи виданого мною халата на широкий диван. Коли я прийшла, то Наташа вже спала. Скориставшись її безпорадністю, я лягла поруч і ніжно провела язичком по її напіврозкриті губках. Я була така щаслива, що не пам'ятаю, як сама поринула в таке ж прекрасне забуття.
Вранці (а це була неділя) я прокинулася перша. Почувши поруч розмірене дихання, я згадала все, що відбулося напередодні. Піднявши голову побачила біля себе сплячу Наталю. Вона лежала на боці, витягнувши уздовж дивана одну ногу, поклавши обидві руки під щоку, а ногу, яка була зверху, підтягнувши до живота. Пояс халат розійшовся майже зовсім і, тому, з-за поли вивалився великий рожевий сосок. Сам халат задерся майже голі дівчата на стегно моєї нової знайомої. Мене ж так і кортіло під нього заглянути. Я відчула, що збуджуюся. Внизу живота солодко защеміло і я ... потекла. "Та будь, що буде!" - Подумала я і, намагаючись не колихати диван, обережно початку розв'язувати свій халат. Скинувши його, щоб він не заважав мені руху і, таким чином, залишившись зовсім голою, я присунулася обережно до Наташка. Намагаючись її не розбудити, почала сантиметр за сантиметром задирати їй халат на пояс. Через пару хвилин мені відкрилося видовище, від якого застукало в грудях як молотом, а подих стало плутаним.