Мені відкрився розкішний зад з тими самими, так сподобалися мені на пляжі ямочками. Поблизу її стегна здавалися ширше. Я ледве втрималася, щоб не почати грубо м'яти ці дві апетитні половинки. Наташкіна "кицька" була поголена наголо гладко і тільки вгорі, там, де сходилися статеві губки був залишений маленький трикутний чубчик темного волосся. Через пози, в якій лежала Наталя, дірочка попки як трояндочка дивилася прямо на мене, статеві губки злегка розсунулися і, я могла бачити грудочку її клітора, який довірливо виступав з-під темного чубчика волосся. Це було щось! малолітні дівчата відео Так і кортіло зробити з нею те, що проробила зі мною, невмілої дурепою, Роза під час моєї першої лесбійської близькості. "Ні", - подумала я - "не так". Я встала на карачки, опустилася обережно на лікті і впритул наблизила обличчя до розкішної Наташкіной попі. Потім, добре послюнявленним мовою я ледве-ледве торкнулася, що дивиться на мене, довірливої трояндочки її заднього проходу. Обсмикнувши мову, я переконалася, що моя подруга не прокинулася і повторила дотик ще раз. У третій раз я вже просунула мова трохи глибше в попку і почала потихеньку їм рухати взад-вперед. Наталія тихенько застогнала уві сні, але, так і не прокинувшись, чомусь відвела випрямлену ногу в мій бік, мало не зіткнувшись з моїм коліном, яке я все ж встигла забрати на край дивана. Вона вийняла обидві руки з-під щоки, а всім своїм тілом подалася вперед так, що тепер
секс з бездомною
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1