лежала майже на животі. У цій позі вона, сама того не знаючи, розкрила обидві половинки своєї попи ще більше. Мабуть випите нами вчора не сприяло швидкому пробудженню, а тому я сподівалася, що в мене є ще трохи часу, щоб усмак поглумитися над наданим мені тілом нічого не підозрюючи подруги. Воно й зрозуміло - я не могла передбачити її реакцію, втрачати мені її не хотілося, але й зробити з собою я нічого вже не могла. Послинив вказівний палець лівої руки, я тихенько натиснула Наташка на клітор і почала робити дуже акуратно кругові рухи. Тіло моєї подруги ледь помітно заколихалось, а на обличчі з'явилася блаженна усмішка. "Ось буде номер, якщо прокинеться", - подумала я і знову натиснула своїм заслинені язичком Наташка на сфінктер. Я тихенько масажувала їй клітор, відчуваючи, як він наливається і твердне під моїм вказівним пальцем, і робила обережні поступальні рухи язичком у неї в попі. Коли вона починала постановити, я припиняла всяку активність, щоб її не розбудити, але потім продовжувала. Від збудження у самої текло вже по лобку. І ось по характерному запаху я зрозуміла, що її киска пустила сік. Проникнувши трохи далі язичком їй в пряму кишку, я різкіше натиснула на клітор і раптом, всі її тіло заколихалось голі дівчата 14 років так, що я ледве встигла прибрати руку й обличчя. Нога, зігнута до живота, випростався, вона видала якийсь глибокий грудний подих і затихла. Я ледве встигла накинути на себе халат і прикинутися сплячою. Тим важче мені було це зробити, що я збудилася до крайнього стану. Ах, як би став у нагоді зараз мені той, що налякав мене з першого погляду до паніки, кактус, за допомогою якого Роза так поглумилася з мене. Наталія заворушився і солодко потяглася. Потім було чутно як вона сіла на дивані, як зав'язувала халат і як після її босих кроків за нею зачинилися двері ванної. Через хвилину я почула шум ллється,, зрозуміла, що моє зло не розкрито й сама вже не стала стримуватися. Скинувши з себе халат і повернувшись боком я розвела ноги, різко ввела собі середній палець правої руки