глибше в анус, а вказівним пальцем лівої стала смикати клітор. Зібравши останню волю, щоб не закричати, я кінчала секунд двадцять ...
... Однак відсутність взаємності все ж таки не дало мені повного задоволення і внизу живота тягнуло ...
III
Незабаром ми ще більше зблизилися з Наталею. Рідкісний вечір ми проводили роздільно, але про свої потаємні бажання я все ж віддавала перевагу поки мовчати. Як з'ясувалося у неї був чоловік, якого звали Андрій і про який вона завжди при моїх розпитах говорила якось неохоче. Зовнішність дозволяла їй вибирати, але результатом цього був просто спонсор, який давав їй регулярно грошей, дарував подарунки і також регулярно з нею спав, при цьому маючи власну родину й не бажаючи змінювати у своєму житті більше нічого. Як я зрозуміла з її убогих оповідань як коханець він її теж не особливо-то і влаштовував, тому що регулярно заявлявся до неї напідпитку, без особливих комплексів змушував дівчата фото 16 років голі її робити те, що йому хотілося, а потім відвертався і хропів до ранку, аніскільки не переймаючись про вироблений ним враження. Коротше - худобу, як худобу, та й годі. Проте її звичка до досить впевненому через це матеріальному становищу примушувала дечого терпіти, а на дещо дивитися крізь пальці. Зрозуміло, що моя пропозиція виїхати куди-небудь удвох відпочити Наталія сприйняла захоплено.
І ось підійшло той самий час з якого я і почала свою розповідь. Путівки куплені, виліт відомий, а ми, як дві захоплені дівчата бігаємо по магазинах і всі чогось купуємо і купуємо. Наталія теж купила собі кілька нарядів і кілька купальників. За моєю порадою вона також підібрала їх з урахуванням градації відкритості - від повністю закритого, щоб ходити в ньому по вечірніх барам, обернувши стегна газової спідницею, до ... абсолютно викликають лоскуточков, що прикривають тільки, що соски і лобок. Коли вона мені його демонструвала (ось стерво!), То як буд-то навмисне влаштувала переді мною представлення всіх своїх принад з нагібаніем, вивалювання, раздвіганіем та іншими збудливими рухами тіла, від яких між ніг у мене ставало зовсім мокро. Так хотілося засмоктати один з цих здорових сосків, запустити руку між струнких ніг та .... Ех - мрії, мрії!