А як чудово все починалося!
За хорошу роботу (а працюю я викладачем у приватній школі) начальство виплатило мені премію, та таку, що вистачило на п'ятизірковий готель в Тунісі. Це була мрія - два тижні білого піску, прозорого моря, несамовитого сонця і блаженного спокою, якого так хочеться після березневих заполошних туманів Пітера. Адже мені 28 років, фото голі дівчата 18 років але за кордоном я жодного разу не була Робота, дім, а по вихідним, у кращому випадку, компанія з шашликами або подруга з пляшкою вина - обтяжливе одноманітність. Та й з особистим-то не дуже склалося - злегка питущий чоловік з вічними виробничими турботами в минулому і море нерозтраченої пристрасті до майже, що тридцять років. Вже як я пережила, що залишилася до поїздки тиждень?! Дні тягнулися як року. Я купила собі кілька суконь і три купальника з різною відкритістю. А один взагалі тільки, що і закривав ледве-ледве лобок, а ліфчик злегка підтримував груди і трохи приховував матерією соски, які випиналися з під нього як дві "торчушкі" на третину мізинця. У верхній частині попи був клаптик, який сходив на "ні" між двох її половинок. Я крутилася в ньому перед дзеркалом і навіть збуджувалася від власного пишноти. Ех - гарна! Ну чому ж усе це не дісталося комусь, кого я чекаю все моє життя, на кого гадаю різними безглуздими способами.
А і було від чого обалдеть будь-якому чоловіку ...