З самого періоду підліткового дозрівання ця частина мого тіла приваблювала з боку обох статей особливу увагу. Вже у восьмому класі школи її розмір зайшов за шостий. Мені було ніяково перед однокласницями. Я спеціально намагалася носити стягуючі ліфчики, але все марно. Вона росла і росла. Однокласниці називали мене і "телиці" і "дійною коровою", а хлопці при розмові зі мною тільки й пялілісь, що на ці дві величезні місяця. Я всіляко уникала фізкультури і басейнів, марно намагалася сховатися під вільні светри і взагалі - вважала себе потворою, та так комплексувала, що на якийсь час стала навіть ненавидіти своє власне тіло.
Закінчивши школу, я вступила до педагогічного і завзято заглибилася в викладаються дисципліни. Але груди моя, зрадниця, теж брала все нові висоти (вірніше розміри) і до третього курсу досягла десятого розміру. Побачивши мої муки мама просто взяла мене за руку і відвела до психотерапевта. Йому-то й було призначено покласти край моїм стражданням.
Це був молодий чоловік, з дуже розумними очима, добре вихований і ввічливий. Звали його Олексій Володимирович. Перше, що він зробив - запросив мене в Ермітаж. Він багато і довго говорив про мистецтво, а потім якось плавно перевів розмову на живопис епохи відродження. Ми ходили по залах і він розповідав мені про моду і звичаї тієї епохи, багато розповів про Рубенса і, звичайно, про подання краси того часу. Він вів мене від картини голі дівчата 14 років до картини, даючи зрозуміти, що ті жінки, які там зображені пишалися своїм тілом і вважалися еталонами краси. Я зауважила також, що це поки перший чоловік у моєму житті, який не втрачав дар мови від споглядання моїх "принад" , не відпускав на мою адресу сороміцьких жартів і в той же час при будь-якому випадку відпускав мені компліменти з приводу того, що я розкішно виглядаю і, що сукні мені треба б підібрати трохи більш відкриті, приталені, а можливо навіть носити широкі ремені. Знали б ви чоловіки (придурки!) Як треба це нам - самотнім жінкам, красивим і не красивим, розумним, а вже тим більше дурам. Киньте ви, ідіоти, свої гаражі, футбол і пиво і подивіться, скільки щастя-то не підібрали, та як себе самі обібрали. Життя йде повз, а ви: "моя", "бджола", "пилорама" .... У кращому випадку "зайчик" або "котик", а то чула навіть "мумія" або, ще того краще (як за Горькому) - "МАТИ".