Якось Олексій Володимирович ніби ненароком запропонував мені зайти в один модний бутік. Я й не припускала тоді, що це був "рояль у кущах". Поговоривши хвилин п'ять з незнайомим мені представницьким чоловіком вони вже вдвох просто здали мене на руки вийшла до нас стильної жінки. Вона виявилася іміджмейкером цього бутіка і, як я зрозуміла, давньої знайомої Олексія Володимировича. Вона запросила пройти з нею до кімнати, де по колу були дзеркала, а на підлозі килими Її звали Роза. Тоді ще я, недосвідчений і закомплексована дурна, та не могла подумати, що тут зі мною трапитися така історія ...
-Заходи, дорога, розташовуються. Доведеться тобі мені довіритися повністю, - заворкотіла Роза і дуже солодко провела мені за вухом своєї граціозної доглянутої рукою.
-Роздягайся догола і не смій мене соромитися. І давай жвавіше, а то робота в мене погодинно і, якщо будеш упрямнічать, то це вилетить тобі і твоєму знайомому в копієчку сексуальні дівчата на пляжі, - вже більш строго сказала вона.
Останній доказ особливо на мене подіяв. Я стала роздягатися і зняла всі, але ... ліфчик як приріс до мого тіла. Ну ні в яку! Хоч застрелив мене, але це позорище я ніяк не хотіла висувати "у всій красі" кому-небудь сторонньому. Тоді Роза обняла мене за талію і одним легким рухом розстебнула задню застібку і ще більш граціозно відкинула його вбік.
-Оу! Дурна! І ти ховаєш це під светрами і широкі кофти! - Сиськи мої випали і одночасно заколихались, втупившись на Розу здоровими опуклими сосками, покритими "гусячої" шкірою.
-Та прибери руки, дурненька, випрями спину і дай хоч трохи подивитися на таке пишність, - очі Рози заблищали, обличчя трохи розчервонілося, а у всій позі з'явилася якась готовність.