Це стосується всього твого тіла. На сьогодні все. Приводь себе в порядок і завтра в цей же час чекаю тебе - у мене є вже де-не-які думки по твоєму приводу, - закінчила вона, чомусь якось єхидно посміхаючись. Втім остання її фраза, та й сам тон мене зовсім не насторожили. Сама ситуація до цього мала у своєму розпорядженні. Я, гола і затиснута, стояла посеред дзеркал перед стильно одягненою жінкою, та до того ж ще й професіоналом своєї справи.
Вийшовши з бутіка, я дійшла до першого-ліпшого скверу, присіла на лавку і відкрила спочатку журнал "Андрій". Тут було зрозуміло все відразу. Море оголених жінок з різними дівчата фото 16 років голі зачісками між ніг. На тих з них, на кому були трусики, ідеально обіймала їх стегна - ні в однієї не стирчало ні волосини з-під них. У другому журналі була велика стаття по епіляції і депіляції, а також список засобів для видалення волосся з тіла - від різних механічних пристроїв до таблеток і кремів. Все необхідне я купила в найближчому парфумерно-косметичному салоні і пішла додому.
Будинки, роздягнувшись догола у ванній, я поставила перед собою дзеркало і сіла перед ним з широко розсунутими ногами. Та вже - картина. Від самого ануса, по статевих губ і вище, сантиметрів на п'ять вилися чорні густі і довге волосся. Вони заходили навіть за "лінію бікіні" на стегна сантиметра на два. Вставши боком до дзеркала я зрозуміла, що це було схоже на якусь волохату шапку, відстаючу від тіла сантиметра на чотири. А я ж і уваги не звертала на це неподобство, та й хлопець мій мовчав про це. От ідіот-то!