Спочатку у мене виникла сама проста думка: "все налисо, щоб труси не стовбурчив". Але я вирішила не поспішати і пофантазувати, а то налисо-то завжди встигну. Я намочила волоссячко, зачесана їх у праву сторону гребінцем і почала наносити крем-депілятор по лівій половині - від попки до самого верху, де рослинність і закінчувалася, переходячи в золотистий пушок на пупку. Від анусу до статевих губ я, зрозуміло, вирішила прибрати все, а те, що вище, поки що звузити так, щоб вийшло щось на кшталт холки. Коли крем було завдано я посиділа так з ним хвилин п'ятнадцять, а потім взяла гребінець і повела їй повільно вгору - від самої трояндочки попки, намагаючись захопити якомога більше волосся біля коріння. І тут я побачила, що волоссячко, які потрапили під крем залишилися між зубами гребінця. Те ж саме я зробила і з правого половинкою "кицьки". Потім облив "кицьку" водою, ще раз її причесався і витерла насухо. Замести "волохатої шапки" голі дівчата вийшов вузький і довгий гребінець, який йшов по статевим губках і вище сантиметрів на п'ять. Однак настовбурчується він досить високо, тому що природа нагородила мене досить жорсткими і густим волоссям між ніг. Тоді я взяла ножиці і вкоротила його рівномірно сантиметра на два. Ну от - чорна загривок, кокетливою лінією знизу вгору. Але мені цього здалося мало. До середини статевих губ я також намазала кремом та ще вирішила оголити вузьку смужку з палець всередині гребінця до самого клітора. "Мда ..., - пальчики оближеш". Зверху тепер була густа загривок сантиметра два в ширину і спускалася вона до середини статевих губ, але самі вони були відкриті через що утворився просвіту в волосочках. Я сіла знову перед дзеркалом і злегка розсунула ноги. У такій позі було видно навіть грудочку клітора, трохи що стирчав в самому верху через оголених статевих губ. "Це і є досконалість" - вирішила я, розглядаючи себе в дзеркалі. Випроставшись в повний зріст перед дзеркалом і, виставивши вперед нарочито свої величезні грудей, я зрозуміла - це ж ЗДОРОВО, що Я цим володію. Це - МІЙ.
голі дівчата 14 років
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1